NuffnangX

Friday, August 24, 2007

BaTmAn ReTuRn

mlm td nasir dpt tangkap batman, sampai berpeluh lah jgk dia nak tangkap batman nie.. sebelum dpt tangkap abis satu umah dia kejar barman tu..aku ngan lini asyik gelak ajer..finally batman nie msk dlm bilik lini jd maa tutup pintu bilik jd nasir hanya menjalankan misi dia utk tangkap batman nie..finally dapat tangkap jgk..adk tangkup batman nie dlm bakul baju..aku ngan lini yg kecoh2 nak tgk..aku plak bila dah puas telek terkedek2 msk ke bilik aku nak amik camera (ape lg kan mesti lah nak foto batman nie)..mula2 amik dr luar bakul ajer foto batman nie tapi aku tak puas ati plak sbb tak clear foto batman nie..jd aku msk kan tangan aku dlm bakul utk ambik foto batman nie..baru 2 kali snap amik foto batman nie tetiba ajer batman nie terbang kat tangan aku..

emmmm apa lg mmg menjerit sakan lah aku di buatnya..yg lini kat depan muka aku pun terjerit sekali hahahahahha mmg kelakar situasi nie..yg batman nie plak terus lah terlepas keluar sbb time aku menjerit tu aku terpelantingkan sekali bakul dr katil ngan badan2 aku terpelanting sekali khakhakhakha

yg batman nie plak berjaya lah melarikan diri (sweet escape - mcm Gwen Steffani lah plak eheh)..batman nie msk kat lubang syiling umah..maa ckp kalau batman nie buat sarang kat atas bumbung umah abis lah..tapi sape nak naik atas bumbung umah nie..isk taknak aku tawarkan diri..nie semua adalah keja org lelaki erk..jd org lelaki kat umah nie kena lah cari ikhtiar utk halau batman nie kuar dr umah nie..

sehari sebelum nie batman nie mmg dah msk dlm umah aku tapi sayang dah halau kuar tapi tak sangka plak mlm tadi berjaya kembali semula..siap lepak kat syiling bilik aku lg..tu pun sayang yg perasan time nak tidor..pelik plak bila tgk kat penjuru bilik ada benda itam, bila tlk ngan kayu rupa2nya batman..


batman dlm bakul baju


scary jea tgk batman nie

2 kata-kata indah:

wak_ron81 said...

bahaya tuh main2 ngn batman....
hati2 tau

zarena heeney said...

tak pernah tgk dr dekat sayang, tu yg perangai msg2 mcm apa sakai skit..harap xder apa2 lah kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha