NuffnangX

Wednesday, January 26, 2011

Gaya Tidor Umar

setiap anak mempunyai ragam dan gaya yang berbeza
umairah lain
dan umar pun lain


semasa tidor umairah boleh terus diletakkan terus di atas tilam
tapi umar nak tidor kena tido dalam pelukan - memang manja
sampai ke pagi la kena peluk
kalau lepaskan umar akan terjaga
dan pasti suka sangat tidor atas dada



hari pertama umar di rumah setelah keluar dari hospital
umairah dan pija xcited sangat bila tengok umar
langsung taknak berenggng
semua anggota umar mahu di sentuh vs
asyik la nak di cium pipi umar
kesian tengok umar time tu
sampai merah la muka si kecik tu hehehehe
baring pun sebelah umar jugak




kalau boleh serba serbi nak dengan umar la
tidor pun sebelah umar jugak
nak jugak tidor dalam playpan
skang nie playpan umar dah di simpan semula dalam store
untuk langkah keselamatan
ialah umar tidor jea dalam playpan tu
mula la umairah nak masuk jugak dalam tu
kadang-kadang tu bergayut tepi panghadang untuk lihat umar
memang pening kepala aku time berpantang dulu



tidor atas tilam jea
tu pun tangan umairah nak jugak pegang tangan adik
bila aku cakap tak payah la pegang tangan adik
umairah cakap "nanti adik bangun jalan"
hehehehehe tergelak aku mendengarnya



umar memang suka baring atas dada
empuk kot hehehehehehe
kalau dah terlena tu
baru la aku ubah kendudukan tidor umar
ke atas lengan aku



macam nie la gaya umar tidor dalam pelukan
kalau pagi tu memang kebas lengan aku di buatnya
kalau letakkan atas bantal
memang asyik terjaga la


nie baru jea gaya tidor
yang lai lain-lain akan aku story kan kemudian
macam-macam ada :D

9 kata-kata indah:

antalya said...

manja nya umar.harap2 habit tido mcm tu xkan bertahan lama.kesian ibu ngan kakak

mommy twin said...

so cute...

chik star said...

comel je umar tdo gitu.
:D

~ain said...

sepetnya mata umar!!!! heheh..

nasib baik umairah syg adik dia.. kalau tidak, acik ain amik adik dia kang.. hehe

nanonano said...

umairah tu tao dia ank sulung
sbb tu dia pndai brdikari tdo sdiri,hehehe
eh nape slalu xpkai baju?
cejukkkk anT tgk awk tu..hehehe

.::WaNiE::. said...

Alaaa manja sungguh pulak hikhik

Zura said...

anak dara seksi...anak bujang bukan main tutupnye...hikhikhik

saya said...

alahai..siannya umairah asyik demam je kenapa ye. bawak jumpa doktor biar dia check bebetol kenapa asyik demam je. tu la baru je nak tanya pasal pija dah lama tak dgr cerita dia ena dah tunjuk gambar pija. ehhehe... umar mmg budak manja!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..tidur atas lengan pulak peel yang ini :) comel :)

bagus laa umairah tak kacau adik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha