NuffnangX

Wednesday, June 1, 2011

Hari-Hari Berday Minah Nie

malam tadi pergi The Store untuk beli barang skit
bila pergi ke bawah
si umairah nie nampak plak bakery shop (king's)
hah apa lagi memang kena pau la dengan budak kecik nie
aku plak kebetulan sudah naik tangga
yang ada di sebelah umairah time tu mak aku
jadi nenek dia la kena pau dari cucunya hahahahha


umairah siap cakap pada wan dia
yang hari nie berday dia
hahahahahha tergelak aku bila mak aku story semula di rumah
memula tu nak kek padang bola
harga dia RM80
terus mak aku nak pitam
pujuk-pucuk dapat gak minah tu nak kek lain
nenek dia pujuk beli kek yang slice
tetap si umairah taknak
emmm kena la jugak belikan
cucu punya pasal kan


sampai di rumah
lepas kuarkan dari kotak
terus minta kami semua nyanyikan lagu berday untuk dia
emmmm ikut jea la permintaan umairah nie



tengah bersiap sedia untuk potong kek
padahal berday umairah nie bulan October
jauh lagi nak sampainya
kalau jumpa kedai kek
memang jadi lagu nie la



bersiap sedia untuk tiup lilin
emmmm kalau pergi ke shopping complex
banyak benda nak kena elakkan
rasa macam tentera plak kena sembunyi-sembunyi tepi dinding


umairah oh umairah
tahun nie plan buat berday umairah sekali dengan umar
sebab beza sebulan jea kan
umairah bulan October
Umar bulan November
Mak dia December
yang pening sayang la
kena prepared hadiah
hehehehehe

4 kata-kata indah:

mummy_ayu said...

leh gengn ngan Ian gak dulu..
sekarang je dah ok skt...

senangnya leh sambut buzzday sekali..Ayu jauh..
Ian bulan feb, Iris nov...

A N A K - A N A K K U said...

3 in 1 lah na...senang wat besar²an...heheheheh appy befday umairah....;p

Zura said...

kopaklah ko na..kalau hari2 dia nk kek...

~ain said...

bocor poket nenek kalau gini sokmo umairah, oi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha