NuffnangX

Tuesday, June 7, 2011

Cash Out Duit Nuffnang

Nak tanya korang
korang bila dah CASH OUT duit dari Nuffnang kan
bila akan korang terima cheque dari Nuffnang
sebab aku dah cash out pada 23.05.2011
tapi sejak dari semalam masih lagi belum terima cheque


ambil masa baper lama untuk terima yea
seminggu ker
sebulan ker

4 kata-kata indah:

chik star said...

biase klo cashout, hujung bulan. dia ambil mase sebulan untuk cek smpai.
:P

mummy_ayu said...

sebulan dear..nanti ujung2 bulan nie baru sampai la tu...nanti dpt email mcm invois cek tu, bila dah dpt tu..dah dekat nak sampai la cek tu..sabar ek..
aku pun baru 1st cash out hari tu...

BabyIbu said...

Baru nak cakap - sebulan jugala baru dapat. Hujung bulan 6 or awal bulan 7 dapatla insyaallah.

Zura said...

hujung bulan na kalau nk cash out..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha