NuffnangX

Saturday, April 16, 2011

J0m Makan D0min0s

dah lama tak st0ry m0rry dalam bl0g aku nie kan
hehehehhehe masih mencari masa untuk dibahagikan untuk diri sendiri
anak-anak dan suami
tetap tak balance untuk diri sendiri
masih mencari-cari arah untuk memanjakan diri
entah bila akan dapat
tunggu jea la


khamis malam jumaat yang lepas
rezeki kami
s0bri belanja kami sekeluarga makan pizza
ialah dapat duit berhenti kerja di 0yl
skang nie adk aku tu dah bekerja di DHL di Usj
dekat dengan tempat kerja sayang


sebelum nie kalau kami nak makan d0min0s pizza
mesti kena pergi kep0ng - jauh tu
skang nie cuma di sri damansara jea
dekat jea
sebelah Mc'd
mak aku memang suka d0min0s
ajak makan pizza hut
menggeleng jea la
0k la tu sebab mak aku nie bukan selera western 0k


perut aku dengan perut sayang dah sama naik dah skang nie
hahahahha
bila kita nak surutkan perut nie sayang


kebetulan kami dengan adk aku pakai baju jersi plak
kami Liverp0l
dan adk aku malaysia hehehehhe



wan bersama dengan 3 cucunya



family lini



umairah dan pija
lini suka pakaikan pakaian yang seakan-akan sama untuk 2 budak nie
kalau 0rang tak tahu pasti ingat twins



teng0k muka umairah
masam sebab taknak ambik gambar
dia nak berlari-lari dengan pija
mulut aku tak usah cakap la
asyik menjerit jea
dah macam perempuan gila jea
letih cakap dengan umairah nie
ikut kepala dia jea



kami 0rder large pizza
3 regular pizza
jangan tak percaya
semuanya abis tau
hhehehhehehe family yang nak besarkan perut sendiri



umairah pun banyak jugak makannya



umar memang tak baring diam dalam str0llernya
nak jugak berdukung
aku dan sayang makan memang rasa tercekik-cekik
tak sempat nak rasa kenikmatan rasa pizza
masuk jea mulut terus jea telan



aku dan umar



sayang dan umar



sambil menunggu pizza sampai
layan jea karenah 3 bdk kecik nie
macam-macam hal yang dibuatnya



sayang dan s0bri



umar bersama pak ngahnya - hafiz



nie la 0rangnya yang belanja kami makan pizza
lain kali belanja la lagi
hehehhehehehehe
nasir tak ikut sebab time kami keluar rumah dia masih tak muncul-muncul lagi
jadi kami ch0w jea la dulu

1 kata-kata indah:

Zura said...

a'ahla na..badan ko naik dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha