NuffnangX

Monday, April 25, 2011

Janji Tidak Dapat Ditunaikan

pagi kami dah janji dengan umairah nak bawak umairah pergi taman
jadi umairah memang suka la
ala taman yang kami nak bawak pergi pun
tak jauh maner pun
nak pergi ke rahman putra jea
dari pagi sampai ke petang si mulut bec0k tu
asyik la menjaja dengan p.cik-p.cik dia
dia nak pergi taman


tapi bila petang
puk0l 5 macam tu hujan turun punya la lebat
umairah asyik la cakap
"ibu babah jadikan kita pergi taman"
aku angguk jea la
dalam puk0l 6ptg umairah dah mengamuk-ngamuk
ajak pergi taman
aduh kalau dah berjanji dengan si kecik nie
memang akan dituntutnya


jadi nak taknak
sayang tetap la start enjin kereta
aku pun ikut la sekali

umarah paksa adik dia pakai spec
hehehhehehe memula terkedu jugak umar pakai spec
pastu rilex jea hehehehhe


peace dari umairah

rupa-rupanya sayang bawak kami pergi The St0re
emmmm bawak umairah main games
tukar duit t0kens
suka la umairah bila di bawak ke tempat nie
tak pergi taman mainan
dapat main games di sini pun si kecik nie jadi happy
jadi sayang layan kan jea anak perempuan dia main
aku plak kena la jaga umar



main kereta
sayang jadi b0dyguard duduk di sebelah umairah



nie apa kes
anak main @ babah yang main nie



pusing stereng jea lebih minah nie



naik kuda plak



naik panda plak
berpusing naik ke atas
pastu turun semula



umar jadi pen0nt0n kakak dia main
emmm tunggu la umar dah pandai jalan
b0leh la j0in kakak main
huhuhuhuhuhu skang nie teng0k jea la kakak
cian saya


naik zirafah plak


0k dah puas main
j0m kita balik
datang ke the st0re semata-mata nak bagi umairah main jea
ialah kami pun dah janji nak pergi taman
cuma keadaan yang tidak mengizinkan
hujan plak turun
jadi main games bawah bumbung jea la
tak kesah la asalkan anak-anak happy
itu yang penting

3 kata-kata indah:

Mak Su said...

anak2 ni pandai, so beringat2lah sebelum berjanji :)

Zura said...

bahaya berjanji ngan budak2 nie na...di tuntutnye...

~ain said...

umairah, tak abis2 peace satu macam tu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha