NuffnangX

Tuesday, November 27, 2012

Malam Gala Pratonton Lagenda Budak Setan - Katerina

semalam hari yang dinantikan selepas mendapat email pada hari jumaat yang lepas
http://zh-bucuk.blogspot.com/2012/11/menang-tiket-wayang-lagenda-budak.html
jadi petang semalam selepas habis kerja
terus memecut kereta menuju ke KL
Pra Tonton filem LBS nie diadakan di GSC Pavillion

keluar dari ofis pukul 5.30pm sampai di Pavillion pukul 9.30pm
3jam perjalanan untuk sampai ke KL
sg.buloh-KL = 3jam
perghhhhh aku pergi ke Melaka pun amik masa 2 jam perjalanan jea
nie setakat nak pergi ke KL pun amik masa 3jam
nak patah pinggang aku

jem gila khinzir la
masuk ke jalan duta - jem
jalan menuju ke pwtc - jem
jalan di ampang - jem
memang sepanjang perjalanan jem jea
geram gila kentang

nasib baik la datang bersama dengan Ain
ada jugak peneman disebelah
kalau aku sorang confirm aku sudah U-Turn balik jea ke rumah
kami sampai pukul 9.30pm
kaunter Nuffnang sudah kosong
tanya di kaunter tiket GSC, dorang suruh jea kami naik ke atas
tapi sampai di kaunter atas
amoi tu minta tiket
sudahhhhh mana la ada tiket
jadi aku tunjuk jea prof dari email nuffnang
ada sedikit kekecohan di situ jugak
sebab amoi tu tak bagi kami masuk memula
walaupun kami sudah tunjukkan email

tapi ada sorang ms dari dalam benarkan kami masuk
minta kami duduk sahaja mana-mana seat
kalau ada yang datang pandai-pandai la tukar seat
sebelum masuk sempat la nampak farid kamil..Brone dan Maya karin
wah maya karin memang cantik
huhuhuhu tak sempat jea nak snap snap sebab dah lambat sangat
just cuci mata jea :(

sebelum balik sempat ambil gambar dengan banner LBS jea
huhuhuhuhu sedih kan

banner untuk filem LBS
memang terbaikkkkk

member ofis yang temankan
Ain - TQ sebab sudi temankan kak Ena

jom cuci mata antara sedutan dalam LBS

para pelakon LBS 2






aku part kasyah dan katerina di Bhutan
soo sweeeeet dan sangat la comel maya karin

part paling sedih part anak kasyah - Athirah mati
sedih sangat part nie
aku siap nangis sekali

part yang menjolok mata
sudah pasti  Lana Nordin
nak terkeluar gunung dia time nak menggoda kaysah ..

part Brone memang dasyat
memang hidup dia bawak watak Hisyam
last-last duduk di Hospital Bahagia

ending filem LBS nie memang membuatkan air mata korang mengalir
sedih sangat
yang pasti ada kesambungan..
Lagenda Budak Setan 3 - Kasyah di pawagam 2013

bagi aku filem Lagenda Budak Setan 2 - Katerina 
nie memang best dan terbaik
aku bagi  9/10...

jangan lepaskan peluang menyaksikan filem nie di pawagam
pada 29.11.2012..
rugi tak tengok :D



1 kata-kata indah:

Nad @ MamaZN said...

Byk btul dugaan sblm dpt tgk lbs..
Naseb baek citernye best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha