NuffnangX

Thursday, November 29, 2012

Birthday Party Umairah & Umar

malam tadi selamat niat di hati untuk mengadakan jamuan hari jadi untuk anak tersayang 
siapa lagi kalau bukan Umairah Zahrah dan Umar Zariff
kedua-duanya telah genap berusia 4 tahun dan 2 tahun
Alhamdulillah

sanggup mengambil cuti semalam untuk adakan jamuan nie
pagi hantar dahulu umairah ke nursery
senang nak buat kerja 
pergi ke NSK beli kelengkapan untuk jamuan
habis di sini sahaja nak dekat RM300
perghhhh kesat dahi time nak bayar :p

sampai di rumah terus singsing lengan baju
kelam kabut start memasak
dapat pertolongan dari super mom - TQ mak sebab sudi menolong mmmuahhhh
memang tak cukup masa
ada beberapa menu nak buat
tak sempat nak buat
bahan sudah beli cuma tak berkesempatan sahaja nak buat huhuhuhu
Pavlova..Cheest Tart..next time akan di buat InsyaAllah dalam masa terdekat kot :)

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar
berkat pertolongan dari sayang dan family
goodies beg part yang terakhir sekali
itu pun sayang yang beli barang dan mengpacking
aku memang tak sempat nak tengok pun apa yang sayang beli
yang aku tahu budak-budak terima dengan muka yang ceria :)

bila buat birthday part
benda yang paling penting sekali
sudah semestinya CAKE BIRTHDAY
jom tengok kek umairah dan umar

special request dari Umairah
nak kek Barbie
emmmmm ikut kan jea la
3kg - RM100.00 - pandan layer
memang sedap

kek Umar
berbentuk no.2 
apa yang penting ada edible image BoboyBoy
kartun kesuakaan umar
3kg - RM84.00

one happy family

mak buatkan kek pulut kuning untuk cucunya

potong kek bersama kawan-kawan 

antara hadiah yang umairah dan umar terima
terima kasih autie and uncle semua
tak dapat hadiah ada yang bagi duit
Alhamdulillah rezeki budak berdua nie

jom cuci mata dan tekak
menu yang disediakan
buah-buah dicurahkan choc
agar-agar blackcurrent - "wah class ko maria" hehehehhe
sheperd pie
nugget
sandwish

rendang ayam
pulut kuning
bee hun sup

pencuci mulut DURIAN

TQ sayang sebab mengambil masa dalam mempacking goodies beg untuk kanak-kanak


kak izan - colleague ofis


kak izan dan kak liza

mak dan bakal besan

hidayah dan sobri

apa-apa pun Alhadulillah majlis malam tadi berakhir dengan selamat
kecerian anak-anak amat bermakna dalam hidup kami
jadi berhabis sedikit untuk anak-anak
berbaloi dengan melihat senyuman terukir di bibir umairah dan umar

tahun depan InsyaAllah 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4969441150727.2197003.1140158030&type=3

1 kata-kata indah:

Nad @ MamaZN said...

Puas kan..lagi2 sume pun air tgn sendrik =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha