NuffnangX

Sunday, February 13, 2011

Hujung Minggu Yang Happening

hujung minngu nie turn rumah mak aku kami berkumpul
minggu depan akan di sijangkang plak
jadi bila sudah berkumpul nie
macam-macam citer dan hal akan terjadi


lagi plak kembar 2 0rang tu berjumpa
macam nak r0b0h rumah wan dan atuk dia dibuatnya
baik kejap pastu gaduh la plak
ada jea benda yang direbutkannya


umar plak cian
tid0r kejap-kejap jea
pantang mata terbuka sekejap
emmm ada jea la yang mengangkatnya dari dalam buai
lagi-lagi plak umar skang nie dah pandai
di agah-agah bila di ajak berbual


hari nie mak aku 0ff memasak
jai aku dengan lini
bertungkus lumus memsak di dapur
mangkuk adik aku nie
aku yang kena basuh ayam 2 ek0r
berjam jugak la aku settle kan ayam tu
adik aku lebih rela kupas bawang sambil meleh-leleh air mata
hempeh jea


hari nie kami masak nasi ayam
menu yang simple
dan yang pasti umairah dan pija suka makan
makan pasti bertambah-tambah
cuma ayah jea la tak makan sangat
sebab ada ga0ut kan
makan kena c0ntr0l skit


mak ngah dengan umairah
makin m0km0k la adik aku
sama macam aku gak sudah m0km0k jugak



umar tid0r tak nyenyak
ada sajer yang mengacau time umar tid0r
d0rang geram dengan paha umar yg macam paha KFC
hehehehehhe




pija yang macam-macam aksi gaya pecae dia
nasib baik la peace dia tak k0rek hidung hahahahaha



suka sangat makan biskut r0cky tu
mak dia pun suka gak biskut r0cky tu
jadi anak pun sama suka la

hahahahahha nak teng0k tak
apa yang anak aku buat time babah dia bantai tid0r petang tadi
nak tergelak aku dengan adik aku meneng0kkanya


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
hahahahahhaha aku bantai gelak jap

umairah letakkan biskut r0cky tu dalam mulut babah dia
yang tid0r terngaga mulut
kahkahkah

4 kata-kata indah:

Farra Dhelina said...

hahaha astagaaa..babah kena buli yeeee...hiksss

Zura said...

kahkahkah...nakalnye umairah...abis tue laki ko ckp pe na...?

saya said...

hehehehe.. meriahnya suasana kat rumah ena tu ye. seronok ramai2 makan2 bersama dengan budak2 kecik2 lagi. umar ppon mokmok jugak..umairah & pija je yang kurus. hehehe.. ibu umairah? opss..salha soalan tanya. hehehe.. ena.. have a nice day ye!

antalya said...

notty girl umairah.abestu babah dia tak sedar ke ada rocky dlm mulut?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha