NuffnangX

Thursday, March 6, 2008

DpT KoJo

ari nie aku apply leave..n sayang plak memonteng..aku ada interview ari nie..ada 2 tempat kena pg, 1 tmp kat shah alam n lg 1 kat area tmp aku keja skang nie jgk (dkt jgk la ngan umah aku)..kami pg TTDI dulu sbb aku tak photostat lg sijil2 aku..aku tanyer la bila siap sbb aku nak 4 set ajer..tapi minah tu ckp lama sbb byk kena buat..aku ckp la takkan la lama sbb 4 set ajer..bila aku ulang semula baru la girl tu ckp hahhhhh 4 set ajer ker dgr td nak 44 sets..mak oiiii wat apa byk mcm tu..nsb baik la aku tanyer balik klu tdk saper nak bayar kan smp 44 sets tu..tak kosa aku..

pastu baru la aku pg 1st tmp aku pg interview..mmg besar kilang nie..tggu punyer la sblm aku kena pggl utk di interview..aku tak suka btl la penemuduga aku tu, kerekkkk semcm ajer..aku tau la aku dtg nie minta keja tapi guna adab susila skit bila nak soal ker apa..tak dpt keja kat sini pun takper..menyampahhhhh sgt aku kat minah kerekkkkkkkkk tu..lantak la ko
senntle kat sini kol 11 lebih jd ada byk masa lg sbb 2nd interview kol 3pm..

jd kami pg giant seksyen 13 dulu sbb nak isi perut dulu..tak mkn apa2 pun dr pg td..kami mkn kat secret recepi..tapi tak abis pun aku mkn..sayang yg terpaksa mkn abis aku punyer..aku mmg cuit skit ajer mknan aku..mmg tekak dah loya..lupa plak nak bwk limau..limau tertinggal dlm keta plak..alahaiiiiiiiiiiii

ronda2 dlm giant, beli susu utk aku n beli hadiah utk farid n beli serbuk kayu utk hamster aku..skang nie hamster aku, aku letak kat umah family aku..sayang tak aku bela time aku pregnant nie..bahaya sbb ada hama kan..

aku dah tak larat nak jln aku ajak sayang settle kan saman..jd kami pg balai polis kat shah alam utk byr saman..aku ada 2 saman, 1 saman dpt kurang n lg 1 kena pg gombak klu nak kurang, malas nak pg sana jd kami bayar ajer harga saman yg tertera..terbang la RM500.00..

pastu pg bank utk byr semua bill..byr bill tu, byr bill nie..dah settle lega hati kami berdua..dah takder utang utk bulan nie..dah settle

kol 3pm kami dah smp kat tmp 2nd interview..lama btl la aku ddk dlm opis nie..sbb jimmy yg nak interview aku nie kuar pg bank..kol 4 lebih baru la diorg nie msk opis..mak oiiii lama gila aku terconggok kat opis nie..

interview skit2 n terangkan skit psl opis nie n business diorg..terus ckp bila aku blh start keja..hahhhh aku dpt keja ker..aku ckp la aku blh start pas 21hb sbb aku still keja lg skang nie..ok awk dtg la bila2 awak nak..aikk blh plak mcm tu..klu mcm tu saya dtg 25hb la sbb saya dah tak keja time tu..ok la mcm tu, dtg 25hb nie..

senang ajer kan aku dpt keja kali nie..post plak account..pas nie botak la kepala aku..aku tak suka akaun tau tapi tak tau naper kali nie aku nak keja nie plak..pas nie aku kena buka balik la buku akaun dulu2 utk fresh kan semula kepala otak aku ngan kira2 nie uwaaaaaaaaa nombor2 la pas nie

sampai umah mmg terus rebahkan badan..penat la

15 kata-kata indah:

cendawanintim said...

Salam kenal2 buat ena..

Tahniah dapat keje...rezeki baby tuuu..

arianna adrizal said...

ena dpt keje kat mana pulak tu? area shah alam eh..

hudd said...

TAHNIAH.. ni nama nyer rezeki ank...smoga bahagia selamanya... dpt keje mane tuh??

Julia ♫°♪ said...

❤ ena yg manje..

uihhh... jangan la sampai botak kepala yea yang.. =)
hmm keje account. nanti anak bila besor mesti terer math ! =D
hey.. take care. makan tau. kena paksa makan. jgn asyik makan buah je ok. biar ada tenaga sikit.

wan said...

rezeki baby la tuuu

ZH - Ena said...

cendawaintim - may be kot rezeki bby :D

arianna - kat area subang 2, dkt gak ngan umah ena

hudd - kat subang 2,

jue - kena paksa mkn la nie tapi pastu la uwekkkkk

wan - bgtu la nampaknyer

green apple said...

jangan gerak byk2 dik oiiiiii.

Akinol said...

See Here

Mak Su said...

maksu terlambat tahu ler, tahniah dari maksu utk awak berdua sebab you dah ada isi... :)

fizz said...

tahniah sekali lagi bt ena :D

Lily.Lulu. said...

wahh .. congrats !!!!
memang rezeki anak laaa
:)

13may said...

waaa....satu lagi berita gembira!

:)

Akinol said...

See here or here

Zololkis said...

SECURITY CENTER: See Please Here

.::WaNiE::. said...

oh oh tahniah tahniah [err lambat wish ke ha:P]

best la keje bhgn akaun..mana ade kire2 lagi skrg..sume key in dlm sistem..sistem yg kirekan..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha