NuffnangX

Friday, July 25, 2008

BiDaDaRi




ok memandangkan ramai yg tanyer psl BIDADARI, aku skang nie dah jd agent utk kual BIDADARI nie..jd saper berminat blh order terus dr aku la..yg pasti mmg berkesan pd saper2 yg try..saper yg berminat blh terus order dr aku la..


yg takut mkn ubat, korang jgn pikir BIDADARI nie mcm ubat tau..sbb bila korang minum korang akan rasa mcm minum air jus buah/kordial buah..mmg sedap..bila dah rasa mcm nak ajer telan semuanyer..mmg sedap la..


ok nie aku letak info ttg BIDADARI nie :

BIDADARI adalah minuman berfungsi mewah untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan hidup alam rumah tangga. Dikomposisikan dengan bahan-bahan semulajadi mewah yang telah lama dibuktikan keberkesanannya dalam kaedah rawatan di alam Melayu.


* madu asliv sireh
* akar serapat
* kacip fatimah
* kurmav manjakani
* serai
* jarum mas
* asam jawa
* herba-herba terpilih


Keistimewaan Bidadari :-

* Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
* Membantu mengatasi masalah senggugut.
* Membina rahim.
* Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
* Menyegarkan & menyempitkan otot faraj.
* Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
* Menambah kolegen dalam badan.
* Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
* Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.* Membekalkan tenaga segera.
* Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin...


Amaran : Bidadari tidak boleh diambil oleh :-
1) Lelaki
2) Wanita mengandung
3) Semasa datang haid


PRICE : RM53.00
KOS PENGHANTARAN : RM5.00
berminat utk mendptkan baby, ini mungkin peluang korang..sbb sejak aku try bidadari nie baru la aku dpt baby dlm kandungan nie..kita cuma berusaha hanya Allah yg menentukannyer.
klu cuba kita tak rugi apa2 pun..mai la cuba

8 kata-kata indah:

PuteriSatu said...

bidadari ye.....tak de kesan sampingan ke ena....

arianna adrizal said...

oyeker.. hm, dulu kwn anne pun dok promote benda ni jugak. dia kata if blm kawin pun elok jugak. khas utk perempuan. betul ke?

norainiammran said...

bidadari ni mmg bagus untuk wanita... sama ada yang sudah berkahwin..atau pun belum... cuma kalo blum kawin tu, dos nya mungkin lain laa dari yang dah berkahwin kan puan ena kan???

ZH - Ena said...

puterisatu - setakat nie kat ena n member2 ena mkn ok ajer..rasa pun mmg sedap

arianna - btl tu anne. kita nie perempuan kan semua kena kaga.. klu wanita yg blm kawen ada problem senggugut n keputihan elok la minum bidadari nie

noraini - mmg bagus utk kesihatan wanita..dos pengambilan sama ajer yg dh kawen @pun blm..1 susu pg n 1 susu malam..guna sudu plastik.

.::WaNiE::. said...

ena satu botol tu tahan berapa lama?

ZH - Ena said...

wanie - terpulang pd seseorg minum mcm maner..sbb 1 ari 2x, ena dulu blh thn 1 bulan la..tapi member ena minum blh thn 1/2 bln ajer..tgk pd kita la minum mcm maner

Faizah_Haris said...

ehemmm ehemmm....takde ke rege spesel? hehehhe

ZH - Ena said...

faizah - mmg harga dh mcm tu la faizah..tapi klu faizah duk selangor kan, ena jual RM53.00 ajer la..nak ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha