NuffnangX

Monday, September 29, 2008

UcApAn SeLaMaT

lama aku tak tulis apa2 kat blog aku nie..skang nie aku dh sarat sgt dh jd aku tak blh sgt mengadap pc nie..insyaAllah time aku berpantang aku akan sentiasa akan update blog kesayangan aku nie..


sepanjang aku pregnant nie mcm2 benda yg jd tapi takper la lain kali aku citer..ok


cuma skang nie aku nak ucapkan :


semoga korang semua selamat blk kg n selamat kembali semula pas dh abis raya nnti..
aku minta maaf kat korang erk klu sepanjang aku tulis kat blog aku nie, ada org terasa @pun marah ngan gaya penulisan aku..
selamat hari raya maaf zahir & batin..

2 kata-kata indah:

13may said...

selamat hari raya...
maaf zahir batin :)

lily.lulu said...

selamat hari raya buat ena n hubby !!

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha