memandangkan hari nie last day untuk kak nana bekerja di GSC's
kami yang berdukacita - chewahhhh
telah berpakat-pakat sesama kami untuk meraikan perpisahan
untuk kak nana di Secret Recepi
tepat pukul 12.30pm kami berlima telah memilih menu yang hendak kami
makan di sana
syikin call dahulu SR dan menempah dahulu menu pilihan kami berenam
mudah - call..tempah menu pilihan..datang terus makan :D
untuk sesiapa yang nak mudah dalam kehidupan
boleh klik di sini untuk menempah order sebelum kedatangan korang ke SR
kami pergi naik kereta syikin (HR)
yang join aku..As..Syikin..Siti..Fiza dan sudah semestinya orang yang diraikan kak Nana
naik kereta syikin memang kecut perut gak
minah merempit jugak
dari ofis kami sampai ke BBSG hanya amik masa 5 minute jea
perghhhhh kami yang duduk tersepit di belakang asyik nak tekan brek jea hahahahahha
buka sahaja pintu SR sudah nampak meja direservedkan untuk kami
cukup untuk 6 seat kami semua
bukti kami semua mamam di SR
tapikan walaupun sudah buat tempahan
emmmm lambat jugak makanan sampai
nak-nak apa yang kami order cuma cukup untuk 4 orang jea
jadi Siti dan Kak Nana kena order menu yang lain
Syikin (As) dan Siti
dari kiri Aku, Fiza dan Syikin(HR)
petua kalau nak nampak langsing
sila-sila bila berposing buat muka macam syikin
confirm korang akan kelihatan langsing eheh
memang havoc la bila kami berenam menjadi otak gila-gila
happening tak hingat dunia
gelak macam gelak di ofis
aku rasa memang bising dengan suara dan gelak kami berenam jea eheh
kalau orang lain tengok - emmmm pedulik apakan :p
alamak tergelap laks gambar berempat
kena pakai fair&lovely nie untuk nampak cerah berseri hahahahaha
candid-candid kami semua
best la korang
Apple Asam Boi - Terbaikkkkkkkkkk
warna air nie sejibij warna tudung As dan kak nana eheh
tema pilihan that day - green colour
menu pilihan kami Chicken Condon Bleu
di dalamnya ada chicken layer bersama dengan cheese
perghhhh musnah diet kau hari nie
sayang tahu mesti kena gelak huhuhuhu
Best of Good Luck Kak Nana
keep in touch
0 kata-kata indah:
Post a Comment