NuffnangX

Monday, January 14, 2013

Domino's Pizza

last friday
bawak mak pergi ke Domino's Pizza Sri Damansara
lepas bayar duit kereta
tanya mak, nak makan di mana
pilihan yang diberikan Satay ataupun Pizza
dua makanan nie memang favorite mak aku
dalam sebulan makan lebih dari 3x pun takper

kali nie mak nak makan pizza
jadi bawak mak makan Domino's Pizza
Pizza Hut memang mak tak layan
Domino's jugak yang di layan
sebabnya sebab boleh buat Thin Crust
tu yang tak jemu untuk di makan
kami ambil set terus
ada 3 jenis pizza regular
BBQ Pizza memang kemestian untuk di pilih
jangan tak percaya regular tu mak aku sorang jea habiskan
memang dasyat mak aku nie

banana pizza tu memang aku suka makan
ialah minah suka pisang kan hahahahahaha

muka mak yang makan penuh kenikmatan hehehehehe
cucu buat bising sebelah pun sudah tak di layan

umairah dan umar kalau datang ke sini
memang buat kedai tu macam mak bapak dia yang punya
lari suka-suka hati
kalau couple duduk sebelah memang kena ngayat dengan umar
umairah banyak tanya di meja sebelah
tu belum lagi baring atas meja
tetiba jea cakap
"anak saper la nie"
hahahahahhahaha

selalu aku jea suka melayan permintaan mak nie
anak-anak lelaki buat hal sendiri jea
nanti kalau aku ada rezeki lagi ada anak
aku nak yang bongsu nie perempuan
boleh jaga dan teman aku masa tua nanti..Amin

menu terbaru dari Domino's Pizza
apa kata korang try
sedap

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @Zareena Heeney 2012 | Designed By Riesha Ariesha